lördag 15 november 2008

Oavgjort, igen...

Suck, varför blir det i princip alltid oavgjort när vi ser SAIK och DIF mötas? Likadant på Hovet och det suger verkligen. Idag borde dessutom SAIK ha vunnit, man hade trots allt 52 (!) skott på mål. Men när bara 2 av dem faktiskt letar sig in i buren så måste vi allvarligt talat prata om något slags rekord i ineffiktivitet eller ren och skär otur. Fast om sanningen ska fram är det det förstnämnda det handlar om, för så mycket otur kan man inte ha, och de var helt enkelt inte tillräckligt vassa i avsluten. Men, om man ska försöka hitta något positivt att säga, så finns ju åtminstone potentialen där och det är ju naturligtvis bättre än ingenting – för då kommer målen så småningom!

För övrigt var det en grym känsla att vara på hemmamatch i nya arenan, introt var precis så ”rysande” bra som jag hade trott och hemmaklacken körde stenhårt under hela matchen. Lite bitter var/är jag allt för att jag inte fick stå där, men nästa match så!

Träffade x(zakt)-kollegan Therese också, hon var på hockey med typ hela familjen. Jättekul att vi sprang på varandra och fick prata lite, om än inte så mycket som man kanske hade velat. Vi får helt enkelt ta igen det en annan gång :-)

Inga kommentarer: