torsdag 25 december 2008

Min man är en sadist.

Just hemkommen från en mysig kväll i trevligt sällskap hos morbror och moster. God mat och trevligt sällskap är väl allt som behövs eller? Toppa det med ett roligt spel och det blir en helkväll. Tur vi är lika spelintresserade allihop, så att ingen behöver lida.

Mostern tog sig en titt på min mun och hals också, och konstaterade att jag hade en ganska ordentlig infektion i tandköttet och att den troligtvis har vandrat ner i halsen eftersom halsmandeln på den sidan är stor som en fotboll ungefär. Kul liksom. Nu måste jag ju verkligen gå till tandläkaren, vilket Lasse tycker är hur bra som helst. Han har lovat alla att han ska ringa tandläkaren det första han gör på måndag, och han kommer säkerligen studsa upp ur sängen av glädje för att det äntligen är måndag. I'm sure of it. Han vill se sin fru lida den jäkeln.

Fick i alla fall tips om lite självhjälps-grejer, så imorgon får vi helt enkelt ta oss till Apoteket och köpa munskölj och såna grejer. Listerine var tydligen inte det optimala, även om det kändes rätt bra efter att ha sköljt munnen med det. Ska köpa Alvedon också, Ipren verkar fungera dåligt...

Frukost med mamma och Magnus på Clarion på Söder imorgon. Får se hur det går.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du får väl vara lite sadistisk tillbaka då? :)