söndag 28 december 2008

He vart itt så bra ikväll hell...

Nej, det hjälpte inte att vi gick till Scaniarinken och skrek och tjoade i 60 minuter för att bära fram grabbarna, de föll ändå. Hadelöv storspelade och backarna gjorde oftast sitt jobb, men forwardarna lyste långa stunder med sin frånvaro.

Visst, målet som blev bortdömt i första perioden borde inte ha blivit bortdömt, för Kosken sparkade de facto inte in pucken i mål. Videodomaren måste ha varit köpt, eller åtminstone SSK-supporter. Hade det varit hemmaplan för SAIK hade det garanterat varit mål. Men, man måste ju fortsätta producera liksom. Och det hände inte... Efter Koskens 1-1 blev det liksom inte så mycket mer, tråkigt nog.

PP var uselt, riktigt uselt. I spel 5-3 borde man hinna komma till många fler chanser än man gjorde OCH göra solklara mål, inte bara mål som döms bort pga tveksamheter.

Sen var i och för sig hela domarlaget riktigt suspekta ikväll, spelade på makt, segade ner matchen, tog inte självklara utvisningar men hittade i nästa sekund något som ingen annan såg. Att släppa en puck vid tekning tog typ 10 minuter varje gång, och de bråkade och skällde på spelarna fast de inte gjorde något fel. Jäkla mystiskt alltså. Säkert anlitade av SSK, bergis.

Bättre lycka mot Linköping på tisdag, för inte är det omöjligt att slå dem på hemmaplan. Och jag, till skillnad från många andra SAIK-supportrar och "experter", tror inte att allting kommer gå åt helvete bara för att det gjort det i två matcher.

För övrigt så träffade vi Lasses farbror och kusin på matchen, det var mycket trevligt, och otippat. Det hade tagit en liten söndagsutflykt från Lidingö :-)

Efter en promenad hem från rinken i svinkylan (6 minusgrader ÄR kallt här) så ska jag nu bädda ner mig i soffan under en filt och vänta på att Sagan om de två tornen ska börja.