fredag 19 december 2008

En hysteriskt rolig kväll

Igårkväll åkte jag in till Uppsala för att träffa gamla vänner – Jonas, Sophie och PJ. Vi hade inte setts allihop på närmare 7 år och alla var nog rätt spända, men förväntansfulla, inför kvällen.


Mötte Jonas på stationen – höll dock på att gå förbi honom – och vi mötte sedan upp Sophie vid bussen vi skulle ta upp till PJ. Redan där och då fick vi nog ett smakprov på hur kvällen skulle se ut, för det var nog länge sedan jag hade så roligt på en buss :-P


Väl hemma hos kvällens värd tog det ungefär 2 sekunder så hade alla fallit tillbaka i sina gamla roller. Vi skrattade, kivades, pratade, skojade, retades och hade helt enkelt bara skitroligt. Under kvällens gång fick vi dessutom i oss minst en flaska vin var, så ja, det blev helt enkelt roligare och roligare ju senare det blev. Alla hade dessutom kamera med sig, så det togs en hel del bilder.


Men roligast med kvällen var dock att få glädja en ledsen vän och se honom skratta i flera timmar. Det värmer hjärtat och får en att känna sig behövd och nyttig.


Tack för denna otroligt roliga kväll mina vänner, vi ses snart igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv :) Det var jättemysigt :) På tal om bussen där till PeJi, den där gubben där var nog lite sugen på dig och Sophie alltså, tror du inte? :)