torsdag 11 december 2008

5-2

Ibland (oftast) är hockey väldigt roligt. Som ikväll till exempel.

SAIK mötte Rögle hemma i Isladan – numera känd som Skellefteå Kraft Arena – och efter tjugo spelade minuter stod det 3-0 till hemmalaget. Tjong. Tjong. Tjong. That is nice. That is really nice. Ännu bättre förstås att två av de målen kom i powerplay, något som SAIK haft så jäkla svårt med den här säsongen (inte bara den här säsongen om vi ska vara ärliga). Det var liksom som att det lossnade lite.

Efter fyrtio spelade minuter stod det fortfarande 3-0 och man kunde känna den härliga doften av seger i luften. Dock blev det lite jobbigt när Rögle gjorde 3-1 och sedan 4-2, men närmre än så kom de aldrig. Dimitrakos spikade igen kistan helt och hållet när han gjorde sitt andra mål i matchen – 5-2.