fredag 26 december 2008

Mentalt underläge bäddar för förlust

He vart itt så bra för grabban ikväll.

Förlust mot Timrå med 1-3. Kändes rätt bra första halvan av matchen, AIK spelade bra och tryckte ner gästerna rätt ordentligt i anfallszon. Första målet kom i andra perioden, då Dimitrakos hittade Andersson i PP. Jubel bland publiken, i den fullsatta arenan. Men sen då? Typ tre minuter senare gjorde Timrå 1-1 i BP – det ska ju bara inte hända! Stackars Pumba, ingen hjälp fick han...

Renberg var tillbaka i AIK-tröjan, men det hjälpte inte...

Känns verkligen som att det numera inte handlar om att Timrå är det bättre laget, det har det i och för sig aldrig gjort. Det handlar helt enkelt om att Skellefteå förlorat alla matcher mot dem den här säsongen och det har satt sig på hjärnan för dem. Ett hjärnspöke helt enkelt.

Slutresultat 1-3 som sagt, och AIK tappade serieledningen till ärkefienden Luleå. Inte bra, men på söndag ska jag och maken till Scaniarinken och heja fram dem till seger mot SSK. Var så säkra!