måndag 2 februari 2009

Snökaos

London och snö är knappast något man förknippar med varandra, men idag har det tydligen öst ner vita flingor över London. Självklart skapar det kaos - skolor som stänger, bussar som slutar gå, bilar och flygplan som ligger i dikena - ja, sånt som händer när det händer oväntade saker. Lite värre än när liknande snöoväder drar in över Stockholm, men inte mycket värre.

Nu börjar det dra ihop sig till hemresa, äntligen! På torsdagkväll tar vi planet upp till Umeå och anländer sedan med buss till Skellefteå vid midnatt. Ska bli så underbart skönt med några dagar i lugnet. Inte så mycket inplanerat än, men det brukar på något sätt bli fullt upp ändå. Husvisning ska vi på i alla fall, ett helt underbart mysigt hus som jag så gärna vill köpa. Synd att den möjligheten inte finns just nu. Vi kan ju inte gärna köpa ett hus och sen låta det stå i 1-2 år, vart ska vi få pengarna ifrån liksom? Men drömma går ju...

Apropå snö förresten, det verkar inte som att vi kommer få så många soltimmar medan vi är uppe, enligt prognoserna ska det vara mulet, snöa och vara runt -10°C hela helgen. Men, vad gör väl det - egentligen?

1 kommentar:

Anonym sa...

London och snö är inte kompatibla så att säga. Varje år så beter dom sig som om det är första gången dom ser snö.

Puss/M