måndag 2 mars 2009

Inte direkt otippat

Så, SAIK får möta Linköping i kvartsfinalserien. Knappast otippat, har ett lag vunnit 5 av 5 matcher mot ett lag under säsongen, ja då är det ju bara galet att välja något annat än just det laget. Trist, hade ändå hoppats lite på en skräll och att SAIK hade fått ta revansch mot HV71 som de mötte förra året i kvartsfinalserien. Då hade det nog kunnat gå hela vägen till semifinal, SAIK har ju ändå vunnit alla (?) möten mot dem i år.

Jaja, nu är läget som det är och det är bara att bita ihop och köra på. Som Säcken sa - något borde de ha snappat upp under säsongen, nånting som borde kunna ställa till det för Linköping. Hoppas det i alla fall, vill inte att slutspelet ska ta slut lika fort som det börjar. Heja SAIK!

Blir förresten jävligt arg på "hockeyexperter" som inte kan sin hockey. Wikegård sa upprepade gånger i direktsändning att Gustavsson, Liv och Honken är de tre bästa målvakterna i Elitserien, när det i verkligheten bara är Gustavsson som hör hemma på topp 3. Båda SAIKs målvakter är faktiskt bättre än Honken och Liv, så det så. Och det kunde jag inte låta bli att säga till Wikegård.

Inga kommentarer: