lördag 25 april 2009

Effektiviteten själv

Det har varit en helt underbar vår-/försommardag idag. Varmt, soligt och helt ljuvligt helt enkelt. Vi startade dagen rätt tidigt och började pricka av saker från "att-göra-listan" jag hade gjort i ordning igårkväll. Vi har bäddat rent i sängen, slängt grejer på återvinningscentralen, shoppat på Plantagen och Ikea, lämnat tillbaka en tapetrulle på Rusta, sålt ett skrivbord och en hel del annat. Det här med listor är verkligen toppen, dels kommer man ihåg vad man tänkt göra och dels är det himla skönt att bocka av saker i rasande fart. Imorgon fortsätter vi...

En sådan här skönhet inhandlades på Plantagen idag. Eller två faktiskt, om jag ska vara ärlig.

Dagen avrundades med premiärgrillning - lammkotletter, majs, bearnaisesås, vitlökssmör och sallad. Till det en öl och ett glas vin. Sommaren är verkligen på ingång! Nu blir det chips och hockey (sommaren är på ingång, men inte här än...) och sen blir det nog sängen för att orka med morgondagens bestyr.

Tack igen för alla kloka ord och råd, det är verkligen toppen att kunna lufta sig såhär och få massa bra input tillbaka. Känner att det har varit väldigt bra för mig, paniken börjar så sakteliga avta och jag börjar väl inse att livet inte kommer att ta slut när vi blir tre.

Inga kommentarer: