torsdag 1 april 2010

Lägenheten såld!

Lägenheten blev såld - jippie! Alla papper är påskrivna och klara. 950000kr fick vi för den, klart mer än vad vi trodde. När vi köpte den för tre år sedan betalade vi 820000kr. Men då har vi förstås gjort en del förbättringar på den, som att glasa in med hela glasdörrar. Bara det kalaset gick på drygt 45000kr. Så efter alla avdrag som vi får göra så hamnar vi ändå "bara" på en vinst på 30000kr. Vilket är rätt lagom om man tänker på att man ska skatta också.

15 juni är överlåtelsedatumet satt till, vilket innebär två veckor tidigare än vad vi hade tänkt, och en månad efter att Myran är beräknad att titta ut. Så nu hoppas jag att han är en snäll pojke som verkligen tittar ut senast det datumet, men gärna lite tidigare, så att vi hinner lära känna varandra lite innan det är dags för hela flyttkarusellen. Eftersom Lasse ännu inte har klart med något nytt jobb i Skellefteå så kan det också innebära att vi måste flytta två gånger om vi har otur.

Men det löser sig. Vi håller på att lägga upp en plan för hur vi ska göra det här på bästa och smidigaste sätt och jag väljer att se det som ett äventyr, jag är ju praktiskt taget född i en flyttlåda!

2 kommentarer:

Therese sa...

Allt löser sig vännen, oroa dig inte för det. Kram

Anonym sa...

Ja född i en flyttlåda och det tog ganska många år innan du blev utsläppt från den ;)

Puss puss/M