tisdag 11 maj 2010

Just det!

Lägenheten skulle jag ju berätta om också. Ibland lönar det sig verkligen att söka andra vägar än den mest uppenbara, och att ligga i lite.

Vi har stått i kö hos det kommunala bostadsbolaget (Skebo) i Skellefteå sen förra sommaren och nu när vi skulle börja söka lägenheter så insåg vi att vi var lååångt ifrån att få en lägenhet där vi helst vill bo. Egentligen var det bara ett område i stan, och några utanför, som kunde bli aktuella för oss. Helt OK, men inte vad vi ville.

Så jag började rota runt och leta efter privata hyresvärdar istället och hittade en som hade en 3a ledig, i samma stadsdel som vi bodde sist (Älvsbacka). Dock var det rätt många som hade tittat på den lägenheten, men vi fick i alla fall chansen att skicka dit svärföräldrarna. Samma dag kom det också in en annan 3a i ett annat bra område (Norrböle) och vi fick första visning på den (återigen, svärföräldrarna). Sen var det klappat och klart kan man säga, vi bestämde oss för att vi ville ha den.

Det är alltså en 3a på 83kvm, med söderbalkong. Inte mitt i smeten, men ändå centralt. Stambytt för ett par år sedan och det finns dessutom både diskmaskin och öppen spis i lägenheten. Det är nära till simhallen, ishallen, Lasses jobb, centrum, grönområde samt bensinstation och mataffär. Just det, minigolfbanan och fotbollsplanen ligger typ tvärsöver gatan också. Och till Lasses föräldrar tar det väl drygt en timme att gå. Kunde vi ha fått ett mer perfekt läge? Vet ni hur lång tid det hade tagit att få tag på en sån lägenhet om vi hade nöjt oss med Skebo?

Åh så nöjd jag är!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis än en gång vännen! Skall bli trevligt att ha er närmare så att vi kan ses lite oftare. Gratta Lasse till det nya jobbet! Blev det där han var på intervju?

Kram på er- nu är det bara Myran som saknas :)

Therese sa...

Vad skoj att allt ordnat sig. Gratulera Lasse till jobbet från oss. Kram